Sok töprengés után úgy döntöttem elindítom a blogomat. Sok mindenről lesz szó, de első sorban testépítésről és versenyfelkészülésről. Az egész felkészülésnek viszont lesz egy különlegessége, nevezetesen, hogy teljesen naturálban fogok készülni. Igen, ez sajnos ma már különlegesség, ahogy az is, hogy a-nélkül edzek immár 5 éve, hogy bármilyen tiltott szerhez nyúltam volna. Nem mintha ellenezném a dolgot, profi szinten nem lehet nélküle labdába rúgni. Viszont azt szánalmasnak tartom, hogy sok kezdő gyúrós - aki egyáltalán nem szeretne versenyezni, csak formába lendülni - rendes étkezés és kemény munka helyett inkább koxol.

Az általam kiszemelt verseny - ami az első versenyem lesz - az október 13-i WBPF VB kvalifikáció. Itt pedig a Men Model Physique kategóriát néztem ki, hiszen ide még nem kell óriási izomtömeg. Hogy ezen kívül indulok-e más versenyen a szezonban, majd még elválik.

A versenyig még bő 16 hét van hátra. A jövőhét még tömegnöveléssel fog telni, majd kezdődik a diéta. Nem hiszem, hogy szükség lesz 15 hétre, hogy versenyformába kerüljek, de mivel ez az első "próbálkozásom", inkább több időt szánok rá.

Néhány adat még, ami fontos lehet:

  • Magasságom: 184 cm
  • Tömegem (ma reggeli mérés): 87.8 kg.
  • Testzsír%: 16 körül

Május közepén a FitBalance-on csináltattam egy testösszetétel elemzést, az eredmény a képen látható:

155828.JPG

Szerző: D. János  2012.06.22. 17:55 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eroedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr374605162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása